Olen muutaman kerran käynyt tässä blogissa ja ajatellut osallistua haasteeseen, mutta se on aina jäänyt. Nyt sain sivun tehtyä!!


Haaste #21 JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA... / Päivi

Melkein kuin sanonta, mutta ei aivan kuitenkaan. Tässä haasteessa tulee käyttää jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja valokuva/valokuvia. Miksei sitä sinistäkin halutessaan. Kaikilla osa-alueilla voi käyttää luovuutta ja mielikuvitusta, mikä vain mielestäsi sopii näihin rajoihin. Jotain lainattua-osion voi tulkita vaikka siten, että käyttää jotain skräppäykseen perinteisesti kuulumatonta. Jotain, mikä on lainattu varsinaisesta käyttötarkoituksestaan.

1924366.jpg

Taustapaperi on melko kirjava ja poimin siitä pari väriä, joita käytin sivun elementeissä. Valokuville tein paperista ohuet kehykset ja otsikkoa jykevöitin ja kohotin aaltopahvilla. Leimasin muutaman sydämen koristeeksi uudella leimasimellani, kaikki muut materiaalit ovat vanhoja. Lainattua eli alunperin muuta kuin askartelutarvike ovat ideaalisiteen klipsit otsikon reunoilla. En saanut onnistunutta kuvaa, mutta asettelun tästä näkee.

PS: Toisella koiristamme on niin erikoisia nukkuma-asentoja, että niitä päivitellään vieläkin, vaikka niitä on nähty jo yli 3,5 vuotta.